plama-house-crna-gora
email

Rreth Nesh

Tradita jonë esht e vjetër sa Palma jonë e vjetër ne kopshtin të bukur botanik.

Si ajo ka kujdesej për më shumë se 30 vjet, kështu që çmojnë kulturën e marrë me qera banesë private dhe me përvojën

tonë të gjerë ne pamë mijëra mysafirë të kënaqur.

Palma Haus është themeluar në vitin 1979 Mijëra mysafirë të kënaqur mbi 30 vjet traditë janë në favor të profesionalizmit tonë në biznes hotelieri.

aktuelno prijatelji sajta galerija slika kontakt